Lirik Lagu Ande Ande Lumut


Lirik Lagu Ande – Ande Lumut – JAWA TENGAH/JATENG

– Database Lirik Lagu Indonesia & Barat Terlengkap

Inilah
Lirik Lagu Ande – Ande Kulat
nan dinyanyikan makanya
JAWA Perdua/JATENG. Kerjakan berburu LIRIK LAGU JAWA TENGAH/JATENG lainnya silahkan browsing pada menu LIRIK LAGU JAWA TENGAH/JATENG di blog lirik lagu ini atau pakai form pencarian diatas.

Lirik Lagu Ande – Ande Kulat, Artis JAWA TENGAH/JATENG

Jawa Perdua/JaTeng

Putraku sang Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana upik kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenthing Abang iku kang dadi asmane
Adhuh, Ibu, kula dereng mendong
Adhuh, Ibu kula mboten mudhun
Nadyan ayu sisane sang Ketam Kang-kang

Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenting Ijo iku kang dadi asmane
Adhuh, Ibu, Ibu sampun meksa
Kang putra taksih dereng kersa
Amargi putra taksih nandhang asmara

Adhuh, Ibu, kula dereng mendong
Adhuh, Ibu kula mboten mudhun
Nadyan ayu sisane si Yuyu Kang-kang

Putraku sang Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana pemudi kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenthing Asfar iku kang dadi asmane
Adhuh, Ibu, kula inggih purun
Kang putra inggih badhe mudhun
Nadyan ala punika kang putra suwun

Itulah Tadi Lirik Lagu Ande – Ande Lumut – JAWA Paruh/JATENG

Itulah tadi Lirik Lagu Ande – Ande Kulat – JAWA TENGAH/JATENG Mudah-mudahan dia menyukainya. Jangan lupa selalu kunjungi blog ini buat mencari lirik lagu lainnya.

Beliau sedang membaca

Lirik Lagu Ande – Ande Kulat – JAWA Paruh/JATENG

dengan objek Url:
https://blogmizzaiza.blogspot.com/2015/05/lirik-lagu-ande-ande-lumut-jawa.html

Source: https://blogmizzaiza.blogspot.com/2015/05/lirik-lagu-ande-ande-lumut-jawa.html